BOX | Kvarter Slänten Vegastaden
15478
post-template-default,single,single-post,postid-15478,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Kvarter Slänten Vegastaden

Kvarter Slänten Vegastaden

Pågående. Kv. Slänten Vegastaden

250 bostadsrättslägenheter i tre kvarter samt butiker och garage
Byggherre: Scandinavian Property Group och BOX Bygg Fastighetsutveckling
Projektchef: Lars Mällberg
Produktionstid: jun 2018 – jun 2021
Arkitekt: BSK Arkitekter
Entreprenadform: Totalentreprenad

Scandinavian Property Group (SPG) byggstartar under våren 2018 det första av tre kvarter i den nybildade stadsdelen Vega, Haninge.

SPG har tecknat ett totalentreprenadkontrakt med BOX Bygg. Det första kvarteret omfattar 103 lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt. Totalt omfattar alla tre kvarter cirka 280 lägenheter, garage och kommersiella lokaler. Arkitekt är BSK arkitekter och ansvarig arkitekt Petter Aaro.

”Vi har, i vårt samarbete med SPG, både i Nykvarn och Vårberg Centrum etablerat ett effektivt arbetssätt. Det ska bli väldigt kul med ytterligare ett projekt med SPG” säger Jonas Bill, vd på BOX Bygg.

”Mycket omsorg lades ned under projekteringen för hitta riktigt praktiska planlösningar och attraktiva materialval. Att försäljningen av lägenheterna gått så bra trots en svag bostadsmarknad visar att vi tog rätt beslut när vi ritade fram produkten tillsammans med arkitekt och totalentreprenör” säger Christian Olofsson VD på SPG.